GÅRDSBUTIK OCH VILTKROG

Gårdsbutiken har öppet när vi är hemma, se kontaktsidan för mer info.
På helgerna finns ofta en vild lunch på vedspisen för avhämtning, och här har vi även vår lilla viltkrog; catering med fullständiga rättigheter för slutna sällskap.
Har vi i övrigt något extra att erbjuda eller om det händer något speciellt i gårdsbutiken så berättar vi det här! 

VILTKROGEN


FULL FART PÅ KROGEN!

Vi tar emot sällskap (slutna) om 4-8 personer i vår lilla viltkrog. Är ni fler har vi så kallat cateringtillstånd för hela Stockholms kommun och kan komma till er med våra vilda matupplevelser istället!


Ta en titt på de aktuella menyerna och välj en som passar hela sällskapet: 

1. VILDA 3-RÄTTERS

2. VÅR GRILLKVÄLL "GRISFESTEN"
3. VILD TJÄLKNÖL I GOTT SÄLLSKAP

4. VILD OCH LYXIG KORVTALLRIK

5. DRYCKESMENY


Bokningsförfrågan sker via mail wildateating@wildatnature.se eller med ett meddelande via kontaktsidan

VECKANS VILDA LUNCH


Torsdag-lördag erbjuder vi en vild rätt för avhämtning i gårdsbutiken. Håll utkik i våra sociala medier för uppdatering om vad vi serverar!

AKTUELLT I BUTIKEN

Just nu har vi fjällröding, nyrökt vildsvin, getostar från Gålö Gårdsmejeri, alla detaljer av hjort och vildsvin, viltburgare, tre sorters vildsvinskorv mm.

Och ni glömmer väl inte att vi även har catering och gärna hjälper till med maten till födelsedagsfirandet eller andra festligheter. Se nedan för ett exempel på meny, men kontakta oss gärna med era önskemål så hittar vi något som passar just er!

FÄRDIGLAGAT FÖR AVHÄMTNING


Vi lagar bland annat vildsvinsfilé, älgstek och hjortstek sous vide. Färdig att pensla med vår glaze och vända snabbt på het grill eller i panna precis innan ni ska äta. 


Till det kan ni beställa vår krämiga potatissallad med bland annat äpple, rödlök och cornichons eller kanske en potatisgratäng. Vår egen glaze och bbq-sås ingår också.


249kr/person vid beställning till minst 4 personer.


Och tveka inte att höra av er om ni har andra önskemål. Vi lagar mycket annat också och kan säkert komma överens om något som passar just er! 


Beställer gör ni via mail wildateating@wildatnature.se eller med ett meddelande via kontaktsidan eller i butiken, minst två dagar innan önskad upphämtningsdag.