GÅRDSBUTIK OCH VILTKROG

Gårdsbutiken har öppet när vi är hemma, se kontaktsidan för mer info.
På helgerna finns ofta en vild lunch på vedspisen för avhämtning,
och här har vi även vår lilla viltkrog med fullständiga rättigheter.
Har vi i övrigt något extra att erbjuda eller om det händer något speciellt i gårdsbutiken så berättar vi det här! 

VILTKROGEN


VILTKROGEN

Vi har haft en fantastisk höst och slutspurt på 2022 i viltkrogen, med vårt lilla vilda julbord som pricken över i under december. Tack alla härliga gäster som gjort det möjligt!


Nu har viltkrogen vinteruppehåll men vi öppnar igen den 9 mars. Välkomna att boka! 


Här kan ni kika på våra menyer så länge (med förbehåll för vissa förändringar till öppningen för året): 

VILD GRISFEST (TORSDAGAR) FÖRBOKAS

KVÄLLSMENY (FREDAGAR & LÖRDAGAR)

3-RÄTTERS (FREDAGAR & LÖRDAGAR) FÖRBOKAS

DRYCKESMENY


Bokningsförfrågan sker via mail wildateating@wildatnature.se eller med ett meddelande via kontaktsidan

VECKANS VILDA LUNCH


Torsdag-lördag erbjuder vi även en vild rätt för avhämtning i gårdsbutiken. Håll utkik i våra sociala medier för uppdatering om vad vi serverar! 

AKTUELLT I BUTIKEN


Gårdsbutiken är öppen torsdag – lördag kl. 12:00-17:30 och där hittar ni massor av fint viltkött och andra härliga godsaker. För tillfället finns älg, dovhjort, kronhjort och vildsvin – även färskt, rökt och torkat renkött, vildsvinskorv, naturbeteslamm från Hartzö mm.


Välkommen!


Vi har även catering och gärna hjälper till med maten till födelsedagsfirandet eller andra festligheter? Se nedan för ett exempel på meny, men kontakta oss gärna med era önskemål så hittar vi något som passar just er!

FÄRDIGLAGAT FÖR AVHÄMTNING


Vi lagar bland annat vildsvinsfilé, älgstek och hjortstek sous vide. Färdig att pensla med vår glaze och vända snabbt på het grill eller i panna precis innan ni ska äta. 


Till det kan ni beställa vår krämiga potatissallad med bland annat äpple, rödlök och cornichons eller kanske en potatisgratäng. Vår egen glaze och bbq-sås ingår också.


249kr/person vid beställning till minst 4 personer.


Och tveka inte att höra av er om ni har andra önskemål. Ni kanske vill ha vår vilda grisfest hemma eller någon av våra härliga viltgrytor!? Vi lagar mycket annat också och kan säkert komma överens om något som passar just er.


Beställer gör ni via mail wildateating@wildatnature.se eller med ett meddelande via kontaktsidan eller i butiken, minst två dagar innan önskad upphämtningsdag.