GÅRDSBUTIK OCH VILTKROG

Gårdsbutiken har öppet när vi är hemma, se kontaktsidan för mer info.
På helgerna finns ofta en vild lunch på vedspisen för avhämtning, och här har vi även vår lilla viltkrog; catering med fullständiga rättigheter för slutna sällskap.
Har vi i övrigt något extra att erbjuda eller om det händer något speciellt i gårdsbutiken så berättar vi det här! 

VILTKROGEN


NU ÄR VI ÄNTLIGEN IGÅNG!

Nu ser vi fram mot att ta emot sällskap (slutna) om 4-8 personer i vår lilla viltkrog. Är ni fler har vi så kallat cateringtillstånd för hela Stockholms kommun och kan komma till er med våra vilda matupplevelser istället!


De kvällar som är aktuella i viltkrogen är framför allt fredagar och lördagar, andra dagar på begäran.


Ta en titt på de aktuella menyerna och välj en som passar hela sällskapet: 

1. STORA AVSMAKNINGSMENYN

2. LILLA AVSMAKNINGSMENYN
3. VÅR GRILLKVÄLL "GRISFESTEN"
4. AW: KORV OCH PILSNER

DRYCKESMENY


Bokningsförfrågan sker via mail wildateating@wildatnature.se eller med ett meddelande via kontaktsidan

VECKANS VILDA LUNCH


Fredag och lördag erbjuder vi vild lunch för avhämtning i gårdsbutiken. Håll utkik i våra sociala medier för uppdatering om vad vi serverar!

AKTUELLT I BUTIKEN

Vi har fortfarande färsk älg och vildsvin och även dovhjort, kronhjort, rådjur och vildsvin i frysen. Allt från färs, grytbitar, stekar och filé. Viltburgare färdiga för grillen eller pannan och lagom till fredagslunchen kommer en vild gryta stå och puttra på vedspisen. Välkomna!

FÄRDIGLAGAT FÖR AVHÄMTNING


Vi lagar bland annat vildsvinsytterfilé eller hjortstek sous vide. Färdig att pensla med vår glaze och vända snabbt på het grill eller i panna precis innan ni ska äta. 


Till det kan ni beställa vår krämiga potatissallad med bland annat äpple, rödlök och cornichons eller kanske en potatisgratäng. Vår egen glaze och bbq-sås ingår också.


249kr/person vid beställning till minst 4 personer.


Och tveka inte att höra av er om ni har andra önskemål. Vi lagar mycket annat också och kan säkert komma överens om något som passar just er! 


Beställer gör ni via mail wildateating@wildatnature.se eller med ett meddelande via kontaktsidan eller i butiken, minst två dagar innan önskad upphämtningsdag.